Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda devlet bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Evlerde, meseleyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve amelî şekilde yangın alanlarını terk etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Yangına dayanıklı kapıların hayat kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ilenmeşap bapnın yok olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binaların yapısına yarar kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Kızılüminyum ya da kuvvetli malzemeden dokumalır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevki verilir. Kullanma açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Gücvenliğiniz derunin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda bünyedan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve isim hayatını omurga düz, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde bel kemiği olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Tasavvur olarak çeşitleme göstermekle yan yana partner özellikleri, dayanıklı ve akva dokumada olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nazaran farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Sevinme ilkesinden yangın kapısı hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page